Arhitect Timis - ArhitecTim - Birou de Arhitectura si Design Timisoara

Arhitect Timișoara

Cauți un arhitect în Timișoara?

Arhitectim este biroul tău de arhitectură, specializat în proiecte de construcții de înaltă calitate, adaptate nevoilor tale specifice.

Servicii de proiectare și reproiectare:

 • Proiectare construcții civile (case, vile, duplex-uri, pensiuni, blocuri, hoteluri, case de vacanță, case zidărie clasică sau structură lemn/metal)
 • Proiectare construcții cu destinație comercială sau industrială (clădiri de birouri, magazine, restaurante, hale, săli, clinici medicale, showroom-uri, sedii de instituție)
 • Reproiectarea construcții existente (consolidări, extinderi, conversii, restaurări)

Autorizare și avizare în Timișoara și împrejurimi:

 • Întocmire dosar de autorizare și inscriere proiect (documentații tehnice, avizare verificatori specializați, devize și fișe cantități materiale)
 • Reprezentare premergătoare autorizării (obținem de la instituții certificatul de urbanism, avizele și acordurile necesare pentru a economisi timp)
 • Expertize tehnice (modificări construcții, supraetajari, alipiri la calcan)

Consultanță și expertize în arhitectură:

 • Consultanță completă, de la alegerea terenului până la recepția finală a construcției
 • Elaborare concepte arhitecturale, vizualizări/modelări 3D și simulări video
 • Consultanță pentru investiții imobiliare (studiu de fezabilitate și soluții de eficientizare a costurilor de construire și utilizare)

De ce să alegi Arhitectim?

 • Experiență vastă în domeniul arhitecturii
 • Echipă de arhitecți talentați și dedicați
 • Proiecte personalizate și soluții inovatoare
 • Prețuri competitive și respect pentru termenele stabilite

Contactează-ne astăzi pentru o consultație gratuită!

Telefon: 0745.438.256

Email: [email protected]

Website: arhitectim.ro

Facebook: facebook.com/arhitectim

Instagram: instagram.com/arhitectim

Arhitect Timișoara:

Cauți un arhitect de încredere în Timișoara pentru a da viață proiectului tău de construcție? Echipa noastră de arhitecți talentați și dedicați te poate ajuta cu proiecte de orice complexitate, de la case și vile individuale la clădiri comerciale și industriale.

Birou arhitectura Timișoara:

Arhitectim este un birou de arhitectură din Timișoara cu o vastă experiență în domeniul proiectării și autorizării construcțiilor. Oferim o gamă completă de servicii, de la consultanță inițială la recepția finală a lucrării.

Proiecte case Timișoara:

Visul tău de a construi o casă unică și personalizată poate deveni realitate cu ajutorul echipei noastre. Oferim servicii complete de proiectare pentru case de toate tipurile și dimensiunile, adaptate nevoilor și bugetului tău.

Proiecte vile Timișoara:

Vrei să construiești o vilă de lux care să te reprezinte? Arhitectim te poate ajuta cu proiectarea unei vile moderne și funcționale, care să satisfacă toate cerințele tale.

Proiectare clădiri Timișoara:

De la clădiri de birouri la magazine și restaurante, echipa noastră are experiența necesară pentru a realiza proiecte de arhitectură de înaltă calitate pentru clădiri de orice tip.

Autorizare construcții Timișoara:

Te scapăm de birocrație! Te ajutăm cu obținerea tuturor autorizațiilor necesare pentru construcția ta, de la certificatul de urbanism la avizele și acordurile de la diverse instituții.

Consultanță arhitectură Timișoara:

Oferim consultanță de specialitate în arhitectură pe tot parcursul proiectului tău, de la alegerea terenului până la recepția finală a lucrării. Te ajutăm să iei cele mai bune decizii pentru a obține rezultatul dorit.

Expertize tehnice Timișoara:

Ai nevoie de o expertiză tehnică pentru o construcție existentă? Echipa noastră de experți te poate ajuta cu evaluarea stării construcției și identificarea soluțiilor optime pentru consolidare, extindere sau restaurare.

Timisoara, Romania

Str. Delfinului, Nr. 1, Sc.B, Ap.2, interfon 02 Timisoara, Romania.

Email: [email protected]

Program De Lucru
Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Sambata: inchis, Duminica: inchis

Follow us

Locatie